محققان “دانشگاه کالیفرنیا سن دیگو” یک حسگر عرق تولید کردهاند که میزان گلوکز سطح پوست را اندازه گیری میکند و دادهها را تحلیل و میزان دقیق قند خون را تخمین میزند. از آنجا که سطح گلوکز در عرق ممکن است در هر فرد متفاوت باشد، این حسگر شامل الگوریتمهایی است که اندازهگیری را برای هر کاربر شخصی میکند و بنابراین افراد هر ماه تنها یک یا دو بار نیاز به کالیبراسیون با گرفتن خون با کمک سوزن از انگشت دارند.
اندازه گیری غیرتهاجمی گلوکز با یک حسگر پیشرفته
شنبه ۰۸ اردیبهشت - سیاست